Dufvenkrooks logo

Dufvenkrooks

År 1998 träffas tre kompanjoner i dryckesbranchen som vill utmana den svenska glöggmarknaden. Dufvenkrooks kom till och blev en glögg som satte innovation och kvalitet i fokus. Dufvenkrooks  är ett av de största, helt svenskägda glöggvarumärkena med produktion i Sverige. Dufvenkrooks sortiment består av lättglögg, vinglögg, starkvinsglögg, pepparkakor och julmust. Dufvenkrooks hittar du på Systembolaget och i dagligvaruhandeln.

"Den rätta blandningen av styrka, smak och tradition

Det är glögg som utgår från tradition, men som sätter smak, innovation och kvalitet i fokus. Glögg som baseras på fina viner och spetsas med rena och naturliga aromer. Dufvenkrooks sortiment består av lättglögg, vinglögg och starkvinsglögg.
Dufvenkrooks logo
Dufvenkrooks

ORIGINAL

Dufvenkrooks original glögg 2,2% är en mindre söt glögg som passar utmärkt att drickas tillsammans med klassiska glöggtillbehör. En glögg som ska serveras varm och gärna tillsammans med Dufvenkrooks pepparkakor. 

TÄVLING ÄR AVSLUTAD!

Tack till alla som har publicerat bilder på våra produkter! Vi på Dufvenkrooks önskar er alla en God Jul och Gott Nytt Åt! 

Pepparkakor

Njut av perfekt bakade pepparkakor från Dufvenkrooks. Tunna och spröda och pepparkakor som förhöjer julupplevelsen tillsammans med rykande het glögg. Kommer i en fin burk som tillåts att stå framme!

Dufvenkrooks Pepparkakor

SPARKLING ALKOHOLFRI

Denna krispiga vinterdryck är gjord på vit druva, varsamt kolsyrat och har en touch av kanel. Servera den gärna iskall i champagneglas tillsammans med en kanelstång och Dufvenkrooks pepparkakor med ädelost.

Kontakta oss

Dufvenkrooks logo