Dufvenkrooks logo

Dufvenkrooks

År 1998 träffas tre kompanjoner i dryckesbranchen som vill utmana den svenska glöggmarknaden. Dufvenkrooks kom till och blev en glögg som satte innovation och kvalitet i fokus. Dufvenkrooks  är ett av de största, helt svenskägda glöggvarumärkena med produktion i Sverige. Dufvenkrooks sortiment består av lättglögg, vinglögg, starkvinsglögg, pepparkakor och julmust. Dufvenkrooks hittar du på Systembolaget och i dagligvaruhandeln.

"Den rätta blandningen av styrka, smak och tradition

Det är glögg som utgår från tradition, men som sätter smak, innovation och kvalitet i fokus. Glögg som baseras på fina viner och spetsas med rena och naturliga aromer. Dufvenkrooks sortiment består av lättglögg, vinglögg och starkvinsglögg.
Dufvenkrooks logo
Dufvenkrooks

ORIGINAL 15 %

Dufvenkrooks första glögg – ett möte mellan tradition och innovation! Att blanda cognac i glögg har nämligen anor ända tillbaka till 1600-talet. Till Dufvenkrooks Original används de bästa råvarorna och utvalda kvalitetsviner. Halvsöt, frisk smak med en aning kryddig ton av cognac, ingefära och mörka bär. Serveras varm.

TÄVLA OCH VINN KÄLKEN

För att vara med och tävla ska du:

1. Publicera din bästa glöggstund på Instagram.

2. Tagga #julmeddufvenkrooks i bildtexten.

3. Klart!

SPARKLING ALKOHOLFRI

Denna krispiga vinterdryck är gjord på vit druva, varsamt kolsyrat och har en touch av kanel. Servera den gärna iskall i champagneglas tillsammans med en kanelstång och Dufvenkrooks pepparkakor med ädelost.

Kontakta oss

Dufvenkrooks logo