Kvalitet från 1998

År 1998 ville tre vänner, alla med rötterna i dryckesbranchen, utmana den svenska glöggmarknaden. Drömmen om julens exklusiva hantverk där tradition möter innovation i en nytänkande smaksensation blev sann. Dufvenkrooks är idag, ett av de största, helt svenskägda glöggvarumärkena med produktion i Sverige. Dufvenkrooks sortiment består av lättvinsglögg, vinglögg, starkvinsglögg, julmust och andra juldrycker samt pepparkakor. 

Den rätta blandningen
av styrka, smak & tradition

Med sann passion till det äkta hantverket tillsammans med vår stora kärlek till den svenska julen erbjuder vi klassiker tillsammans med nya spännande smakupplevelser. Dufvenkrooks är en mix av tradition och innovation. Vi använder oss av de bästa råvarorna och kombinerar dem med utvalda kvalitetsviner gjorda på odlade druvor och naturliga aromer. Dufvenkrooks är den ljusa och glädjefyllda julen. Välkommen till bords!

Producerat i nordens
ledande dryckesfabrik

Dufvenkrooks produceras i det lilla samhället Herrljunga vid ett av nordens ledande dryckesfabriker Herrljunga Drycker AB, som också producerar anrika Herrljunga Cider, Herrljunga musteri och andra dryckesvarumärken. Herrljunga Drycker AB är en svensk, familjeägd dryckestillverkare i fjärde generationen som har sin verksamhet i de lilla samhället Herrljunga i Västergötland. Här har det producerats kvalitetsprodukter sedan 1911.